КОИ
сме ние?

Частно основно училище „Цар Симеон Велики“ е открито през 2015 г. и се намира в с. Иваняне, София.

Институцията е част от Образователен комплекс „Цар Симеон Велики“, състоящ се още от център за почасова детска грижа, Частна детска градина „Росица“, Частна гимназия по природни науки и предприемачество „Асен Йорданов“, Център за обучение „Цар Симеон Велики“ и спортен клуб „Комак спорт“.

От самото си създаване Частно основно училище „Цар Симеон Велики“ си поставя за цел да бъде пример за иновативна, мотивираща, креативна, здравословна и позитивна среда, която да стимулира личния потенциал на учениците, изграждайки и възпитавайки у тях навиците и философията на успеха. 

Основната цел на амбициозния ни екип е да насърчи сред младите предприемачески дух, личностни умения, иновативно и гражданско образование, използвайки нови технологии и алтернативни методи за обучение.

Благодарение на упоритата работа на целия ни екип, ясната посока за развитие и адаптивен подход, то е обявено за иновативно училище от Министерството на образованието и науката, както и за училище-посланик на Европейския парламент.

Нашите ученици имат на разположение
модерна база, включваща: