Запознайте се с Образователен комплекс „Цар Симеон Велики”!

Дата

Екипът на образователната структура ще вземе участие на специално събитие на Академия за родители

 На 16 и 17 юни ЧДГ „Росица”, ЧОУ „Цар Симеон Велики”, ЧГПНП „Асен йорданов” и ЦО „Цар Симеон Велики”, обединени от събирателния Образователен комплекс „Цар Симеон Велики”, ще вземат участие на специално събитие на живо в Южен парк II, организирано от от Академия за родители.

Частна детска градина „Росица” ще бъде представена от Анита Гонева – директор и Никол Величкова – заместник-директор, Частно основно училище „Цар Симеон Велики” и Частна гимназия по природни науки и предприемачество „Асен Йорданов” от Мариела Ценова – старши учител начален етап, Невсе Люманкова – учител, Алекс Владимирова – учител, Таня Ташева – ресурсен учител и Камелия Найденова – секретар.

Освен че ще ви разкажем повече за нашите стремежи, мисия и модели на обучение и ще отговорим на вашите въпроси за нашите образователни структури, сме подготвили и страхотни изненади за най-малките, сред които аниматор, рисуване на лица, цветни стикери, кът за рисуване и балони.

В рамките на събитието през двата дни ще имате възможност да посетите и семинарни програми с интересни теми от водещи специалисти в различни области на детското развитие – Ива Александрова, Маги Пашова, Мадлен Алгафари, Анита Гергова, Калбие Ходжева и други, специална зона с практики и работилници за бременни и бъдещи родители, детски работилници за най-малките гости на събитието и различни активности.

Събитието е абсолютно безплатно и ще се проведе в часовете между 9.30 – 17.00 ч. и в двата дни. Цялата програма може да проследите на сайта на Академия за родители

Очакваме ви!

Още
статии

BulgarianEnglish