Започна записването за спортно-езикова академия Summer adventures

Дата

Тазгодишната традиционна лятна академия на ЧОУ „Цар Симеон Велики” ще мине под надслов Summer Adventures и ще включва засилено чуждоезиково обучение, комбинирано с игри на открито, екскурзии, походи и изкуство. Summer adventures предоставя на учениците възможност да практикуват език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс извън страната, без да се налага да напускат любимото училище.

Заниманията започват в 08:30 ч. и продължават до 16:30 ч. Програмата ни е богата и е съобразена с интересите на малките изследователи. Езиковите работилници ще се провеждат сутрин, като децата са разделени на групи, според нивото на умения. Следобедните работилници акцентират върху спортните дейности, сред които йога, зумба, футбол, баскетбол, лека атлетика, плуване, ритмика, танци и многообразие от щафетни игри на открито. В дневната ни програма са включени и ателиета по театрална драма, арт изкуство сред природата, музикални приключения, ежеседмични екскурзии и походи. 

Подробна дневна програма по седмици можете да откриете на линка: https://tzarsimeon.bg/summer-academy/

Учениците могат да се включат във всички седмици, в някои седмици или в отделни дни, по Ваше желание. В таксата е включена домашно приготвена храна на място (закуска и обяд). Всички екскурзии се заплащат допълнително според вида на посещението.

За записване се свържете с нас до 31 май на имейл office@tzarsimeon.bg или на телефон 0879216099. Желаещите могат да попълнят и формуляра от линка: https://forms.gle/6J7FzdjLWwsPMx8K9

Още
статии

BulgarianEnglish