Втори брой на училищен вестник „Златен век” е вече факт

Дата

По повод 24 май нашите четвъртокласници с класен ръководител г-жа Румяна Божинова продължиха миналогодишната традиция и изработиха второто издание на училищния вестник „Златен век”. Децата се впуснаха в инициативата с много мотивация и плам, а крайният резултат е повече от прекрасен!

Виктор Патронев, Владимир Генов, Джорджиа Фотиу, Елени Томара, Людмил Петров, Мартин Мончовски, Миролюба Дебърлиева, Никол Фотиу и Николас Росс – всички деца подготвиха сами интервюта с техните учители и родители, твориха, снимаха и рисуваха специални картини, обвързани с един от най-обичаните български празници – 24 май.

За да покаже как се оформя графично един вестник, на посещение в часа на четвъртокласниците беше дизайнерът Кристина Георгиева, която демонстрира интересни похвати на графичния дизайн, кактo и отговори на многобройните въпроси.

В изданието са поместени и авторски текстове на нашите седмокласници, с помощта на учителя по български език и литература г-жа Лалка Георгиева.

Щастливи сме, че вторият брой на „Златен век” продължава традицията да предоставя свободно пространство на учениците да творят и да се изявяват!

Целия втори брой на вестника можете да изтеглите от тук:

Още
статии

BulgarianEnglish