Дати: 31.05.2021 г. – 02.07.2021 г.

За академията:

Ежегодната лятна академия на ЧСУ “Цар Симеон Велики” тази година ще бъде на тема “Земята на приключенията”. В продължение на пет вълнуващи седмици участниците ще се потопят в една нова земя - ще творят, ще приключенстват и ще спортуват на чист въздух. 

Нашата цел е да развием умения на децата, през научаване на нещо ново. Имаме комплексна програма, която ще помогне на учениците да работят в екип, да творят, да изследват, да се забавляват, да спортуват и да научават за себе си и другите.

Дневната програма е от 8:30 до 16:30 часа.

 Първа седмица (31.05 – 04.06)

Фокусът през тази седмица ще бъде всичко от композиране и изпълнение на скечове до стоп-анимация. Участниците ще открият нови форми на изкази и ще разберат колко е забавно да си част от изпълнителски екип, в който всеки е уникален и има възможност да блести на сцената.

По случай 1-и юни учениците ще бъдат изненадани от специален гост, а в четвъртък ще посетят Сатиричен театър “София”.

Втора седмица (07.06 – 11.06)

През тази седмица участниците ще бъдат вдъхновени от манията за приключение на живо, което ще ги предизвика да следват улики, да решават пъзели и да се борят за първото място. Тази седмица ще съчетае бързо мислене, комуникация и работа в екип. Това са умения, които ще ви помогнат да спечелите играта и да развиете себе си.

Планирано е посещение на “Шоколадова фабрика”.

Трета седмица (14.06 – 18.06) 

Тази седмица е свързана с разширяване на познанията за силата на спорта и здравословното хранене. Участниците ще влязат в света на спорта, изявени спортисти - ролеви модели и ще се запознаят с правилата на хокея. Ще изследват нови спортове и приключения.

Планирано е посещение на Националната спортна академия в София и игра на хокей. 

 

Четвърта седмица (21.06 – 25.06)

През тази седмица учениците ще прекарат часове в изследване на природата от панорамна до микроскопична гледна точка. Чрез прилагане на тяхната собствена креативност и изобретателност участниците ще провеждат вълнуващи експерименти и ще работят заедно за защита на планетата.

Планирани са поход до гр. Банкя и разпъване на палатка на открито.

Пета седмица (28.06 – 02.07) 

Участниците всеки ден пътуват от ЧСУ “Цар Симеон Велики” до Конна база “Войнеговци”. Целта е развиване на социални умения и работа в екип чрез забавни и интересни занимания в конната база. Тази седмица любителите на природата ще се чувстват комфортно и в свои води. Всеки ден нашите деца ще срещат нови приключения в конна база ,,Войнеговци”. Пригответе се за много вълнуващи приключения през тези слънчеви дни. 

Тук имаме специална цена от 35 лв. на ден, която включва занимания, обяд и транспорт в двете посоки.

Цени:

Учениците могат да се включат във всички седмици, в някои седмици или в отделни дни, по Ваше желание. В таксата е включена храна (закуска и обяд). Учениците на ЧСУ "Цар Симеон Велики", които ползват училищен транспорт, могат да се възползват от него по същия график.

За записване се свържете с нас на office@tzarsimeon.bg, на телефон 0879216099 или попълнете формата за регистрация.

Горе
BulgarianEnglish