Съвременният будител Михаил Кунчев среща петокласниците на ЧОУ “Цар Симеон Велики” с непознатите герои

Дата

Можем спокойно да наречем Михаил Кунчев един от съвременните будители в страната – човек, който ни среща с непознатите герои и пробужда у нас чувството за гордост от историята ни. Той прие поканата на ЧОУ “Цар Симеон Велики” да гостува при нас и да разкаже за различни етапи от нашата история, интересни случки от живота на забравените герои, както и непознати до момента събития – всичко това под формата на приключенски роман, в който да се потопиш. Главни действащи лица в срещата ще бъдат петокласниците на ЧОУ “Цар Симеон Велики”. Те ще имат възможността да задават своите въпроси и да участват в дискусия за историята на страната и нейните герои.

А знаете ли, че…?

Като преподавател Христо Ботев освен на български език, учи децата на това как да се бият със саби, как да прескачат чинове и ги подготвя за битки за отечеството.

С още подобни истории ще се запознаят нашите петокласници на 21 януари от 14 до 15 ч. на територията на Частно училище “Цар Симеон Велики”. За най-любопитните и любознателните Михаил е подготвил специални награди. 

Още
статии

BulgarianEnglish