Нетрадиционен старт на учебната година в Частно училище „Цар Симеон Велики“

Тазгодишното откриване на първия учебен ден в Частно училище „Цар Симеон Велики“ ще бъде много по-различно, пъстро и забавно. 15 септември ще бъде не само старт на новата учебна година, но и истински цветен празник за всички ученици, родители и гости на събитието! За първи път в България 15 септември ще започне с панаир в училищния двор, който ще зареди с много усмивки и положителни емоции възпитаниците на Частно училище „Цар Симеон Велики“.

„Нямаме търпение да споделим с нашите ученици вълненията от изпълненото с очаквания ново учебно начало. Нашият подарък за тях е този панаир, с който целим да стартираме една незабравима година и да ги мотивираме да бъдат нетърпеливи за завръщането им в клас“, споделя основателят на Частно училище „Цар Симеон Велики“ д-р Росица Врабевска.

Наред с официалната част по откриването на учебната година, екипът на училището е подготвил музика, лакомства, интересни артисти и тематични преживявания. Цялото събитие ще се осъществи при спазване на противоепидемичните мерки.

Започваме в 10 ч. в двора на Частно училище „Цар Симеон Велики“!