Лятна академия на откривателите в ЧОУ „Цар Симеон Велики”

Уважаеми родители,

Нашето училище и тази година подготвя много полезни и забавни занимания в традиционната Лятна академия – подходяща за ученици от подготвителен до 5 клас.

Нашето приключение започва от 5-и юни и продължава чак до 28-и юли. В рамките на тези 8 седмици ще заложим на чуждоезиково обучение, личностно развитие, посещение на различни обекти. Ще изучим интересни факти от света на географията и културите на държави от всички континенти.Ще се фокусираме върху детайли от техните  традиции, история, музика, изкуство и кулинария. Ще отделим време от деня, в което учениците ни ще имат възможност да четат задължителната си литература.

За нас е важно децата да умеят да четат с разбиране и анализират, за което ще получават помощ от нашите преподаватели. През определена част от дните учениците ни ще практикуват няколко вида спорт, медитация и дейности, развиващи емоционалната им интелигентност. Всяка седмица ще посещаваме интересни места и ще трупаме приятен и полезен опит на открито.

Програмата ни е богата и съобразена с интересите на малките изследователи, които нямат търпение за летни игри. Когато сме в училище, сутрините ни ще преминават в изучаване на интересни факти за държавите, занимания по език и развиване на емоционалната интелигентност. Следобедите ще четем с разбиране и ще спортуваме с наслада.

В края на всяка седмица децата ще представят изработените от тях изделия и знанията, които са получили за отделните държави.

ДЕТАЙЛИ:

  Кога: 05.06. – 28.07.

Дневна програма: От понеделник до петък, от 08:30 до 16:30 часа

  Къде: ЧОУ “Цар Симеон Велики”, с. Иваняне

Записване: До 31 май със заплащане на съответния избран период

Контакти: За записване се свържете с нас до 31 май на имейл office@tzarsimeon.bg или на телефон 0879216099.

 Цена: 290 лв. на седмица

 Транспорт от дома и обратно: 22 лв. на ден в двете посоки

*Учениците могат да се включат във всички седмици или само в някои седмици по Ваше желание. В таксата е включена домашно приготвена храна на място (закуска и обяд). Всички екскурзии се заплащат допълнително според вида на посещението.

Как преминава 1 ден:

Закуска

3 последователни работилници сутрин:

чужд език; емоционална интелигентност, интересни факти за държавите.

Обяд

Организиран отдих

Четене на задължителна литература

Спорт