Дигитално предприемачество с Жюстин Томс

Дата

Имаме удоволствието да обявим, че за втора поредна година в Училище „Цар Симеон Велики“ ще има курс по „Дигитално предприемачество“. Заниманията ще бъдат водени от един от водещите маркетолози в България – Justine Toms, която е създател на дигиталната агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и преподавател в New Bulgarian University и Software University. Нашите ученици ще имат възможност да научат повече за дигиталния бизнес, както и за предприемачество в дигитална среда и онлайн комуникациите. Ще бъде страхотно!

Как младият предприемач да разпознае добрата идея, правилна ли е посоката, в която планира, как да структурира анализите си, от какви ресурси ще има нужда… На тези и много други въпроси отговори ще даде Жюстин Томс.

Жюстин е дигитален предприемач с дългогодишен опит, като в последните 10 години води редица менторски програми и обучения по предприемачество. Курсът има за задача да насърчи младежкото предприемачество и да помогне на младите хора с добри идеи да превърнат мечтите си днес в реални проекти утре.

Още
статии

BulgarianEnglish