Д-р Врабевски и Катерина Малеева откриха третото издание на Националната треньорска тенис конференция в спортния център към ЧОУ „Цар Симеон Велики“

Дата

За втора поредна година Комак Спорт посрещна участниците в Националната треньорска тенис конференция. Лектор на престижното спортно събитие тази година е директорът на SWNineteen и един от най-известите и уважавани треньори и преподаватели на треньори по тенис Саймън Уитли.

Конференцията бе открита от домокина и собственик на Спортен център Комак спорт, д-р Милен Врабевски и българската тенис легенда Катерина Малеева.

“Щастлив съм, че за втора поредна година нашият спортен център „Комак спорт“ е домакин на Националната треньорска тенис конференция.

Миналата година, по време на откриването на конференцията, обявихме разрастването на комплекса по европейски модел и днес виждате, че това е вече факт – изградихме два нови тенис корта и универсално игрище за футбол, баскетбол и волейбол.

Това обаче не е просто инвестиция във външната инфраструктура, но и в здравето и бъдещето на нашите млади спортисти. Както и досега, ще продължим да прилагаме иновативни тренировъчни методи със съдействието на нашите топ треньори, които вече помагат на младите ни таланти да развият своя пълен потенциал.

 

Вярваме, че това събитие ще бъде вълнуващо и вдъхновяващо за всички участници и ще създаде нови възможности за обмен на опит и знания в областта на тениса и спорта като цяло”, сподели в своята реч д-р Врабевски.

След официалното откриване организаторите на събитието връчиха плакет на д-р Врабевски за принос към Националната треньорска тенис академия.

Още
статии

BulgarianEnglish