7
ПРЕДИМСТВА

7 ПРЕДИМСТВА ДА УЧИШ В ЧОУ "ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ"

ПОЗИТИВНА ОБРАЗОВАТЕЛНА СРЕДА

Вълшебното учебно пространство на ЧОУ „Цар Симеон Велики“ предоставя положителна, творческа обстановка, в която цветните високотехнологични класни стаи и училищните коридори са изпълнени с полезни знания за България и света. 

 

СТРАХОТНИ УЧИТЕЛИ

Нашите учители са висококвалифицирани доказани професионалисти, поставящи високи критерии. Те умеят да откриват силните страни на децата и заедно с тях да развиват талантите им. Уменията, които се стремим да развием в нашите ученици:

 

СПОРТ, ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА И ЧИСТ ВЪЗДУХ

На разположение на учениците на ЧОУ „Цар Симеон Велики“ са закрит плувен басейн, вътрешно и външно футболно и баскетболно игрище и закрит тенис корт. Предлагаме разнообразни извънкласни спортни активности като зумба, йога, бойни изкуства, народни танци, латино танци, балет и др.

Разполагаме със собствена кухня и професионални готвачи, които с пресни продукти приготвят здравословни закуски и вкусни обедни ястия.

Предлагаме разнообразни занимателни клубове, които може да разгледате тук

В ЧОУ „Цар Симеон Велики“ насърчаваме учениците си да са физически активни, да се хранят здравословно и да поддържат тялото си във форма.

При нас ще откриете:

БЪЛГАРИЯ КАТО ВДЪХНОВЕНИЕ

Българската история изобилства от положителни примери за кураж, стремеж и невероятни постижения в света на науката, културата и спорта. При нас децата научават много за своите бележити сънародници и се учат от техните качества, умения и стремежи с цел да се превърнат в основен двигател на програса.

В двора на училището се намира и единственият монумент на цар Симеон Велики в София. 

В ЧОУ „Цар Симеон Велики“ развиваме гражданското образование на учениците си, тяхната социална и икономическа грамотност и работата в полза на другите.

УЧЕНЕ, БАЗИРАНО НА КОМПЕТЕНТНОСТИ

Развиваме в нашите ученици умения и компетентности, които да им помагат да се справят в непозната ситуация и да успяват да намерит съмишленици, с които да вървят напред.

Учебният план, базиран на компетентности, включва:

ИНОВАЦИИ

Малка част от иновативните образователни методи в нашето училище са:

ГЛОБАЛНО МИСЛЕНЕ

Следваме правилата reduce, reuse, recycle всеки ден. Познаваме отговорните начини за опазване на околната среда и ефективно ги прилагаме. Програмата ни включва още:

ПРИЕМЪТ НА УЧЕНИЦИ В ЧОУ "ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ" И ЧГПНП "АСЕЙН ЙОРДАНОВ" Е ОТВОРЕН! СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: