ЧСУ “Цар Симеон Велики” дава три стипендии за онлайн клуб “Дигитално предприемачество”

В конкурса може да се включат ученици от цялата страна, а заниманията ще бъдат водени от дигиталния предприемач Жюстин Томс

За втора поредна година в ЧСУ “Цар Симеон Велики” Жюстин Томс ще проведе онлайн клуб “Дигитално предприемачество”. Жюстин е един от водещите маркетолози в България, създател на дигиталната агенция ABC Design and Communication и преподавател в New Bulgarian University и Software University. В последните 10 години води редица менторски програми и обучения по предприемачество.

Второто издание на клуб “Дигитално предприемачество” ще се проведе изцяло онлайн, като имаме удоволствието да открием конкурс за спечелването на 3 (три) стипендии на обща стойност 1050 лева. По този начин целим да мотивираме амбициозните млади хора от цялата страна, които имат интерес да се развиват в сферата на дигиталните технологии.

По време на курса ще научите:

Учениците ще имат възможност да научат повече за дигиталния бизнес, за предприемачеството в дигитална среда, както и за онлайн комуникациите. Ще научат и как младият предприемач да разпознае добрата идея, правилна ли е посоката, в която планира, как да структурира анализите си, от какви ресурси ще има нужда… На тези и много други въпроси,  отговори ще даде Жюстин Томс.

Курсът има за задача да насърчи младежкото предприемачество и да помогне на младите хора с добри идеи да превърнат мечтите си днес в реални проекти утре.

За кого е подходящо:

Ученици 7-12 клас от цялата страна.

Документи за кандидатстване:

  • Среден успех на ученика за предходната учебна година.
  • Препоръка от преподавател (защо участието в този курс е ключово за развитието на ученика).
  • Мотивационно писмо от ученика на тема  “Моята идея за успешен онлайн бизнес”  (между 250-300 думи)

Очакваме Вашите кандидатури до 17.11.2020 на office@tzarsimeon.bg