Прием 2021/2022

Приемът в Училище “Цар Симеон Велики” за 2021-2022 г. е вече открит

ЧСУ “Цар Симеон Велики” обявява откриване на приема за следващата учебна година (2021/2022г.). Вече пет години училището е пример за създаването на иновативна, мотивираща и здравословна среда, която стимулира личния потенциал на учениците посредством проблемно и проектно-базирано обучение, както и чрез учебния план  - специализираме в STEM (наука, технология, инженерство, математика) , предприемачество и разширено изучаване на език

Нашата мисия е да изграждаме млади хора с интерес към света, с развито чувство за общност и родолюбие, да ги научим как да бъдат най-добрата версия на себе си така че приключвайки образованието си в ЧСУ “Цар Симеон Велики”, те да са подготвени за всяка предстояща житейска крачка и ситуация. 

Ние предлагаме на нашите ученици безопасна и спокойна среда, далеч от шума на града, иновативна сграда с модерно оборудвани специализирани кабинети, мултифункционален спортен център, собствена кухня и транспорт. 

За да се запознаете по-отблизо с предимствата ни и с мисията и ценностите на екипа, предлагаме информационни срещи с учениците и техните семейства на живо и онлайн. 

При ранно записване на ученик до 31 март 2021 г. предлагаме отстъпка в размер на 5% от таксата за обучение. 

Как може да кандидатствате:

   1. Свържете се с нас за среща на тел.+359 2 9977 454 или на имейл office@tzarsimeon.bg

   2. Попълнете заявление (свалете от ТУК)

   3. Детето преживява 2 дни в училище

   4. Среща за обратна връзка с екипа от специалисти

   5. Подписване на договор

Повече информация за всяка стъпка можете да намерите тук.

Горе
BulgarianEnglish