Нашите талантливи ученици

Дата

В подкрепа на едно от основните направления в работата на ЧСУ “Цар Симеон Велики“ – „Инкубатори за таланти“, насърчаваме нашите ученици да развиват своите таланти и ги мотивираме да представят уменията си и пред другите. Изхождайки от идеята на Д. Койл, че талантът се определя много по-малко от гените, а по-скоро от действията – най-вече от комбинацията на интензивна практика и мотивация, която предизвиква развитие на мозъка. Принципът, по който работи екипът на училището е изграждане на талант чрез устойчиво ежедневно надграждане. Инкубаторите имат за цел да открият силните страни на всеки ученик и да инвестират време и енергия в тяхното развитие.

За да направим училището по-уютно и по-приятно за обитаване място и да насърчим творчеството на нашите възпитаници, организирахме няколко изложби. От 8 февруари, 2017г. част от училището ни се превърна в цветна галерия.

На приземния етаж, подредихме паната, които сръчните ръчички на децата от 1. и 2. клас изработиха заедно с усмихнатите момичета от СтъклЕКО.

По стените на стълбището, изложихме проектите на учениците от 4. клас на тема планетите от Слънчевата система. Разглеждайки ги ще се потопите в необятното космическо пространство и ще си помечтаете за едно галактическо пътешествие.

Заповядайте и да ги разгледате на живо в Седмицата на отворените врати от 20 до 24 февруари, 2017г.!

Още
статии

BulgarianEnglish