Музикална академия „РеМи“ в партньорство с ЧСУ „Цар Симеон Велики“ предлагат индивидуални уроци по пиано за малки и големи.

Дата

Преподавател: Адриан Николов

C:\Users\Adrian\Desktop\MusicAcademy ReMi\Адриан Николов.jpg

Музикална академия „РеМи“ и ЧСУ „Цар Симеон Велики“ имат удоволствието да обявят стартирането на едно ползотворно сътрудничество в областта на музикалното изкуство.

Индивидуалните уроци по пиано за малки и големи, предполагат работа с начинаещи и напреднали от всякакви възрасти на различно ниво на обучение по утвърдена методика.

Обучителният процес, в зависимост и с желанието на учениците, предвижда и организиране на различни изяви пред публика с цел представяне на постигнатите резултати и достижения през учебната година.

Биография:

Адриан Николов е концертиращ пианист и дългогодишен преподавател по пиано.Завършва Aкадемията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство в град Пловдив през 2010 г. със специалност „музикална педагогика“. През същата година печели конкурса „Млад учител“ в АМТИИ. Участник и носител на редица награди от български и международни конкурси

Информация и записвания:

Заниманията започват от 16-ти септември

Ще се провеждат всяка седмица в дните понеделник, сряда и четвъртък след 17.00 ч., в сградата на ЧСУ “Цар Симеон Велики” след предварително уговорен час.

Цената на индивидуален час до 60 мин. е 35 лева.

Телефон за записване: 0893 530 876

Фейсбук: Индивидуални уроци по пиано за малки и големи към Музикална академия „Реми – последвайте линка


Преподавател: Румен Михалев

Визия на преподавателя за обучителния процес, съобразен със съвременните предизвикателства на модерното изкуство:

1. Индивидуален подход към всеки млад ученик, с цел за максимална изява на таланта и заложбите му. 

2. Поставяне на основа и надграждане на теоретичните и практическите умения. 

3. Приобщаване към света на музиката и личностно изграждане на бъдещия пианист . 

4. Стимулиране на желанието за изява пред публика и постигане на високи резултати в областта на изпълнителското изкуство.

Биография:

Румен Михалев е роден през 1992 година в град Бургас.Завършва музикалното училище със специалност тромпет през 2011г. при Георги Симеонов.През 2015 година завършва Музикалната академия в град София със специалност тромпет при проф.Атанас Дюлгеров.През 2016 година завършва магистратура със специалност музикална педагогигка с профил хармония при проф.Жорж Бонев.Основния му интерес пада,обаче,върху пианото и композицията.От няколко години насам пише музика в различни жанрове-детски песни,песни за големи,симфонична музика,електронна музика както и конструктивна литература по музика.През 2014 година филхармония „Пионер“ свирят негово произведение за струнен оркестър.От 2019 година работи в столично училище като учител по музика.

Информация и записвания:

Заниманията започват от 1-ви септември

Ще се провеждат всяка събота, в сградата на ЧСУ “Цар Симеон Велики” след предварително уговорен час.

Цената на индивидуален час до 60 мин. е 35 лева.

Телефон за записване: 0893 530 876

Още
статии

BulgarianEnglish