Другите за нас

Уважаема госпожо Георгиева,

Обръщам се към Вас и Вашия екип, за да изкажа адмирации за инициативата и подкрепата на събитие като проведената Родителска академия, в която взех участие през изминалата събота, 14. март. Впечатлиха ме професионализмът на лекторите, желанието за оказване на подкрепа, топлото емоционално отношение, а и това, че бе отворена и за външни лица, желаещи да почерпят и/или обменят опит. Приятно ме изненада и фактът, че не беше отменена, а абсолютно успешно реализирана онлайн. Смятам, че беше ползотворна за мен и като родител, и като учител. Очаквам с нетърпение и споделянето на обещаната информация от последната лекция. С удоволствие ще се включа в следващото подобно ползотворно начинание! До нови срещи!
С признателност,

Дафина Каракашева

19/03/2020 г.


Благодарности на педагозите в нашето училище, лично аз изразявам хиляди благодарности за това, че синът ми Калоян Генов не можеше да се справи с платформата, а аз съответно не мога постоянно да му помагам за това. Проблем няма, той работи с ресурсната си учителка и с госпожата по английски език по друг по-лесен за него начин. Благодаря и за това, че позволихте той да има само с тях обучение – това за него е голям плюс като облекчение на този етап да работи спокойно и отговорно, като си знае кога и как да се приготви за урок. На разположение съм за въпроси и съдействие, бъдете здрави!

18/03/2020 г.


Здравейте, Благодаря за указанията!
Вече го споделих с г-жа Вълчанова, но бих искала да използвам случая да поздравя целия екип на училището!
Както повечето родители, аз присъствам по време на някои от онлайн часовете на дъщеря си, защото работя от вкъщи.
Прави ми много силно впечатление бързината, с която стана адаптацията към онлайн обучението, както технически, така и педагогическото умение, с което всеки от учителите успя да завладее децата и те (или поне дъщеря ми) наистина забравят, че са пред компютър. Реално няма пропуснат материал към момента и детето ми не усеща ограниченията на сегашната ситуация, защото се създава много реалистична атмосфера.
Исках да го дам като обратна връзка, защото това е важно за вас, но е незаменимо за нас в момента.
Хубава вечер!
Росица

Майка на Ети от 5 A клас

18/03/2020 г.