Академия “Никола Тесла” и ЧСУ “Цар Симеон Велики” с нов училищен клуб

/ / Новини

Уважаеми родители,

Обръщаме се към Вас, защото знаем, че Вие държите на доброто образование на децата си и не случайно сте избрали те да учат в ЧСУ „Цар Симеон Велики“. Ние вярваме, че расте прекрасно поколение деца – умни, активни, инициативни, деца, които имат щастието да имат досег до цялото човешко знание чрез технологиите. Също така вярваме, че като техни учители и родители сме длъжни да ги подготвим за утрешния ден, за да могат да се справят с предизвикателствата и да се възползват от предимствата на времето, в което са родени. 

Технологиите са и все повече ще бъдат неотменна част от живота им. Ние знаем как да научим децата да ги командват. С нас децата овладяват един от основните компютърни езици – С++. Чрез него те могат да  обяснят на компютъра какво искат и да го получат. С++ се изучава като всеки друг чужд език – от ниво А1 (напълно начинаещи), през А2 (базови познания), В1, В2 (напреднали гимназисти) до С1++ (кандидат професионалисти). Изисква се фокус, последователност и време.  Колкото по-рано децата започнат да изучават чужд език, толкова по-лесен и естествен е процесът.

Тази година за първи път Академия „Никола Тесла“ ще работи с децата от V, VI и VII клас в ЧСУ „Цар Симеон Велики” на място. С помощта на ръководството на училището са осигурени прекрасни условия за работа в компютърна зала. При нужда, работим дистанционно в Discord. Заниманията ще се провеждат един път в седмицата – вторник от 15:00 ч. до 16:30 ч. Цената е 40 лв. на посещение. 

Добре сте дошли и в залите на Академията на бул. „Цариградско шосе“ 17 в седмичните или в съботните групи. Там заниманията са малко по-продължителни и таксата е 220 лв. на месец или 60 лв на посещение.