МАТЕРИАЛНА БАЗА

Училище ЧСУ „Цар Симеон Велики“ се намира на 12 км. от гр. София. Помещава се в пететажна сграда, разполагаща с обща разгърната застроена площ от 5555 кв.м., от която се разкрива впечатляваща панорамна гледка към столицата, планините Витоша, Стара планина и Люлин. Въздухът е чист, в близост има бързи транспортни артерии и развита инфраструктура.

Учебните помещения са светли и просторни, има мултимедийна зала, кабинет по изобразително изкуство, библиотека, физкултурен салон, закрит плувен басейн, зала за спорт, тенис корт и футболно игрище, зелени площи за игри и „сесии на открито“, помещения за отдих и хранене, лекарски кабинет.

ЧСУ „Цар Симеон Велики“ разполага със самостоятелен комплекс от две къщи, представляващ луксозен пансион на територията на училището, предоставящ удобства за ученици от цялата страна и възпитатели, които са денонощно с децата. Пансионът предлага закуска, обяд, вечеря, почистване, пране, гладене, както и битово обслужване.

На разположение на училището са микробуси, които обслужват учениците. Маршрутите са оптимално организирани и съобразени с тяхното местоживеене.

Материалната база и начинът, по който е организирана има за цел да стимулира креативност, изобретателност, стремеж към позитивното и успеха.

TOP